NADA

NADA kan bruges TIL MANGE FORMÅL. Metoden drejer sig om at skabe balance fysisk såvel som psykisk. Kernen i NADA er at finde ro og blive bedre til lytte til sig selv.

NADA er en recovery-model. Nålene er blot en del af redskabet. Metoden går ud på at styrke dig til at turde og kunne arbejde med dig selv og fremme de ressourcer du allerede har til dette formål. NADA kan give indre ro og lindre en række symptomer (angst, stress, søvnproblemer m.m.) med samtidig hjælper metoden dig med at kunne mærke dig selv og arbejde med dine følelser.

NADA skal opfattes som en indre proces. Du oplever gennem NADA-metoden ressourcer, som du ikke var klar over. Dette lægger grunden til at turde prøve at gøre noget nyt.

Det er vigtigt, at NADA også kobles til andre metoder samt recovery-metoder, da NADA skal opfattes som fundamentet for de øvrige tilbud. Er man bedre til at holde sammen til sig selv, tænker klarere og håndterer angst bedre, så vil man i langt højere grad profitere af samtaler, mindfulness, vejledning osv.

De første behandlinger er meget stresslindrende her og nu. Senere er fokus mere på indre ro og fordybelse, så den enkelte kan finde nye strategier for sit liv. Mange mennesker beskriver, at nålene giver dem ro og styrke til at kunne være i deres krop. På den måde har NADA flere lighedspunkter med bl.a. meditation, mindfulness, kognitive metoder m.fl.

NADA har den fordel, at metoden er særlig god til bl. a at understøtte den meditative proces.

Michael Smith: “NADA er en stille samtale med sig selv og på samme tid som en god nats søvn”.

 
 

PRAKTISK INFO

Ring for nærmere information
Tlf. 52 40 67 57

STED

Løvsangervej 9
 4230 Skælskør
 

PRIS

KONTAKT FOR TILMELDING>